4. - 5.2. 2023

U víkendového menu jsou ceny účtovány i s přílohami (220g) / porce.

Masový vývar s jarní zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky   55 Kč

1. 200g Tradiční moravský vrabec, zelí z čerstvé hlávky, houskový knedlík   230 Kč

2. Kuřecí plátek na špenátovém lůžku, sypaný parmazánem, opečené brambory, oblohový salát   249 Kč

3. 230g Kuřecí bylinkové prsíčko,, RETRO '' (zapečené s ananasem a uzeným sýrem), americké brambory, zelný salát   249 Kč

4. 240g Marinovaný pašerácký plátek,, DUO '', (vepřová kotleta, kuřecí prsíčko, cibule, proužky anglické slaniny) julienne hranolky, zelný salát s mrkví   255 Kč

5. 230g Nakládané kuřecí řízečky ochucené mořskou solí, hranolky julienne, zelný salát s mrkví   225 Kč

6. 220g Vepřová panenka s čerstvým tymiánem, smetanová omáčka z pravých hřibů, krokety, velká obloha 258 Kč

7.220g Špalíčky z vepřové panenky na lůžku z fazolových lusků, výpeková omáčka s redukcí whisky, opékané brambory, obloha   258 Kč

8. 250g Vepřový steak,, ČTVRTKILÁK '', kotleta naložená v bylinkové marinádě, omáčka s barevným pepřem, sázené vejce, bramborové hranolky, zelný salát s mrkví   258 Kč

9. 200g Vepřová pikantní pánev,, WOK '' s pórkem, naše česnekové bramboráčky   245 Kč

10. 250g Vepřový řízek XXL, domácí bramborový salát, obloha   240 Kč

11. 190g Tradiční smažený eidam v trojobalu, šťouchané brambory, velká obloha, tatarská omáčka   175 Kč

12. Farmářský salát s hermelínovými nugetkami, bylinkový dresing, opečená tortilla    170 Kč

13. Prosetínská trubička - regionální produkt   25 Kč