4. - 5.2. 2023
U víkendového menu jsou ceny účtovány i s přílohami (220g) / porce.
Masový vývar s jarní zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky 55 Kč
1. 200g Tradiční moravský vrabec, zelí z čerstvé hlávky, houskový knedlík 230 Kč
2. Kuřecí plátek na špenátovém lůžku, sypaný parmazánem, opečené brambory, oblohový salát 249 Kč
3. 230g Kuřecí bylinkové prsíčko,, RETRO '' (zapečené s ananasem a uzeným sýrem), americké brambory, zelný salát 249 Kč
4. 240g Marinovaný pašerácký plátek,, DUO '', (vepřová kotleta, kuřecí prsíčko, cibule, proužky anglické slaniny) julienne hranolky, zelný salát s mrkví 255 Kč
5. 230g Nakládané kuřecí řízečky ochucené mořskou solí, hranolky julienne, zelný salát s mrkví 225 Kč
6. 220g Vepřová panenka s čerstvým tymiánem, smetanová omáčka z pravých hřibů, krokety, velká obloha 258 Kč
7.220g Špalíčky z vepřové panenky na lůžku z fazolových lusků, výpeková omáčka s redukcí whisky, opékané brambory, obloha 258 Kč
8. 250g Vepřový steak,, ČTVRTKILÁK '', kotleta naložená v bylinkové marinádě, omáčka s barevným pepřem, sázené vejce, bramborové hranolky, zelný salát s mrkví 258 Kč
9. 200g Vepřová pikantní pánev,, WOK '' s pórkem, naše česnekové bramboráčky 245 Kč
10. 250g Vepřový řízek XXL, domácí bramborový salát, obloha 240 Kč
11. 190g Tradiční smažený eidam v trojobalu, šťouchané brambory, velká obloha, tatarská omáčka 175 Kč
12. Farmářský salát s hermelínovými nugetkami, bylinkový dresing, opečená tortilla 170 Kč
13. Prosetínská trubička - regionální produkt 25 Kč