STŘEDA 19.11.
BÍLÁ ZELŇAČKA
1/ Segedinský guláš zjemněný smetanou, domácí houskový knedlík
2/ 150g Medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji, opékané brambory, restovaná cibule, výpeková omáčka , oblohový salát
3/ 150g Kuřecí přírodní plátek TVARGL ( s olomouckým tvarůžkem a anglickou slaninou ), vařené brambory, zelný salát
4/ Vepřové a kuřecí miniřízečky s bramborovým salátem
ČTVRTEK 20.11.
Zabijačková s kroupami
1/ Kuřecí zbojnická roládka s uzeným masem, hrášková rýže, zelný salát
2/ Námořnické vepřové nudličky s kapií a chilli, bramborový knedlík
3/ 150g Medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji, opékané brambory, restovaná cibule, výpeková omáčka , oblohový salát
4/ 150g Kuřecí přírodní plátek TVARGL ( s olomouckým tvarůžkem a anglickou slaninou ), hranolky, zelný salát
5/ Vepřové a kuřecí miniřízečky s bramborovým salátem
PÁTEK 21.11.
Polévka z červené čočky a zeleniny
1/ Masové mleté biftečky s restovanou slaninou a šťouchanými bramborami, čalamáda
2/ Bramboráčky s čertovskou směsí z mletého vepřového masa sypané strouhaným sýrem
3/ 150g Medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji, opékané brambory, restovaná cibule, výpeková omáčka , oblohový salát
4/ 150g Kuřecí přírodní plátek TVARGL ( s olomouckým tvarůžkem a anglickou slaninou ), hranolky, zelný salát
5/ Vepřové a kuřecí miniřízečky s bramborovým salátem
ODKAZ NA MENÍČKA:


